Haven i Maj... / by Céline

Så er der lidt billeder af haven her i Maj måned – hmm tror lidt varme ville gøre underværker, som det ca. ville for os alle! Jeg vælger at satser på solen og varmen kommer bragende, lige om lidt og ignorere det grå og meget våde jeg kan se ud af vinduet.

Og en lille nyhed i haven, som jeg er meget tilfreds med. Jeg fik nogle pilegrene af min altid søde veninde Stine aka svigermor og dem har jeg sat i buer langs den ene bedkant, i håb om at det kan holde lidt på det voldsomme blomsterflor der vælter ud over, lige om lidt *drømmer*. Fungere det som jeg håber, må resten få næste år.
Desuden er de første Dahlia knolde kommet ud af mistbænken og over i en krukke, de var nemlig blevet for store til at være der inde, alt i alt er projekt ”forspiring af Dahlia” lykkedes meget godt indtil videre og det på trods af et møgkoldt forår. Nu det bare græsplænen der skal lidt styr på også skal den lille have nok blive fin!