På en lyserød sky... / by Céline

Vi svæver næsten på en lyserødsky herhjemme. I weekenden var vi nemlig, lige ret så impulsive og besluttede at male vores gang lyserød på noget der minder om et par minutter, for så derefter at drøne af sted for at nå at købe malingen inden butikkerne lukkede.
Historien bag er den, at vores gang længe har irriterede mig, den var mørk, kold og skulle hele tiden males fordi ungernes små fedtede fingre gjorde de hvide vægge grå, derfor havde vi mange overvejet om hvad vi kunne finde på for at løse dette. Mange forslag har været oppe og blive vendt og selvom et fedt tapet kunne ha været fantastisk, løste det jo ikke rigtig fedtfinger problematikken. Det gjorde maling i glas 20 til gengæld, for nu kan vi tørre det af og den lyserøde farve bringer varme og hygge til gangen, samtidigt med det binder den sammen med vores stue der indeholder dvs. lyserøde elementer - ta-taaar problemer løst!

Og inden alle får medlidenhed med min kære mand, så skal det lige siges at det var ham der fandt på det skulle males lyserødt – inden da var vi inden på noget gul-orange, men det var som om femøren faldt da han sagde lyserød. Tones blev valgt ud fra en stor Cirkus Schumann plakat vi har i stuen og heldigt nok har Siennas nye taske til skoven den farve, så den blev lige slæbt med til farvehandleren.
Vi har valgt kun at male op til de højtsiddende paneler, for at prøve at skabe en illusion om højere til løftet og det fungere super. Vi tog dog lige endnu en hurtig beslutning da Daniel var i gang, nemlig den at vi ikke ville ha vores skoskabe op igen, LUFT, LUFT, vi vil ha luft derude og faktisk fjerne vi også halvdelen af vores knager. Begrænsning, må være vores nye mantra, men det hører vel egentlig også med når man er 4 mennesker på 89 m2. Nu er der ”blot” lidt panel maling og et lille lampe projekt tilbage- et par billeder op også skulle den gang/entre vidst være på toppen :)