Glimt af haven... / by Céline

Ihh ja det er jo altså ikke sol, sommer og varme der overvælder en for tiden, men i går var det SKØNT!!

Jeg var i haven fra 9.30 til 18, kun lige afbrudt af at hente ungerne – formiddagen var fantastisk og det var skønt at kunne sidde med bare arme og ben. Op af dagen blev det mere overskyet, men hvad det var skønt alligevel og fint til at nusse rundt i.

Nusse rundt var absolut hvad jeg lavede i går – fik ny neglelak på, syet lidt patchwork, læst det nye Bolig Liv, pillet lidt i bedene, nydt de nye sten vi fik lagt i weekenden, hørt en masse lydbog, drukket en go’ portion kaffe også ja fik jeg taget lidt billeder ;)
Egentlig har blomster billeder altid kedet mig lidt, men nu kan jeg ikke selv lade være og jeg elsker at se havens udvikling, for eksempel er jordbærplanter lige begyndt og blomstre, varme og vand er mums for haven :)