GIVE AWAY til TASTY DAYS... / by Céline

Vil I vide hvad lykken er?
Lykken er når det har været en grå og kold dag, man har igen siddet på gulvet, på gangen, uden for karate og ventet i det uendelige, man er træt og lidt sur.
Men så, som man køre hjem så begynder det at blive godt vejr, solen stråler rammer en igen og idet man køre op foran huset, står en mand ud af en bil med en stor poste med lækkerrier til een!

Jeg siger det bare, pludselig havde både unger og jeg overskud og frem fra posen fandt vi alt det lækre!
Og der var meget, og det var alt sådan noget vi ikke har haft i huset lææænge.
Posen var fra Illums og lækkerierne et udvalg af spagsprøver for deres Tasty Days, der køre fra denne fredag og til og med søndag.

Vi savlede og pakkede det så pænt væk - for der skulle lige aftensmad indenbords først. Sjældent har de spist deres mad helt op og på en så hurtig tid og sjældent har de været så gode til at bære hurtigt ud.

De valgte hver, hvad de gerne ville smage og det tog vi med ind og nød i den sene forårssol!
Alt smagte godt, jeg ved jeg fortryder men jeg smagte også - åhh lakrids med chokolade, hvorfor skal det smage så godt??

Hvis du også vil prøve godter fra Illums Tasty Days, så har jeg et gavekort på 200kr til en heldig vinder. Det skal jo gå lidt hurtigt, da dagende begynder på fredag, så give awayen slutter imorgen torsdag kl 12.

Bare smid en kommentar og du er med i lodtrækningen - og tjek lige det her program for de smagfulde dage og se hvad du kan opleve henover weekenden