Glimt... / by Céline

... fra en søndag!
Vi var trætte ovenpå en hyggelig dag med alle Daniels fætre og kusine, forældre og børn om lørdagen.

Så een valgte at slappe af, een anden valgte at fare forvirret rundt og prøve at rydde op, een var klistret til skærmen på den nye tablet, eller det var 2 faktisk og een øvede karate igen og igen.

Hjemmet ligner mere og mere et hjem og det gør mig så uendelig glad. Jeg har indført at ungerne hver weekend, skal ryde deres værelse op i bund, støvsuge det og tørre støv af. Jeg hader firekantet regler, men hvis det er det der skal til, så er det det der kommer.

Vi er så tæt på at være færdig med den her uendelige renovering, så tæt at jeg kan lugte sejren ;) Vi har endda fundet en løsning på vores sovesituation. Altså den der med at vi sover i stuen, men en vi endda kan holde ud og se på. Jeg glæder mig til at vise den frem, efter næste weekend