Træt af det konventionelle... / by Céline

Måske er det alderen, måske er det bare sådan det er, men de sidste par år er det blevet vigtigt for mig at pynte op til højtider.

Det er dog med blandet følelser, for jeg synes jeg har haft svært ved at finde noget der talte til mig. Jeg har gang på gang stået og beundret de fine æg fra Royal Cph, men jeg har aldrig købt et, hvilket der helt sikkert er en grund til. Jeg har kigget på plexi pynt, gammel pynt og jeg har selv forsøgt mig ud i noget retro tapet.

Men egentligt var det først da Sienna kom hjem med den fineste lille påskekylling af piberenser fra SFOen, at jeg blev klar over, jeg selv ville sy noget i samme stil som skyerne og stjernen.

Det er blevet til nogle fine påskeæg, i både en stor størrelse til væg eller vindu og nogle små som pynter så fint på forårsgrene, især sammen med ungerne piberenser kyllinger og Sienna perler på snor. Det lidt naive udtryk passe så fint sammen.

Jeg bliver nok aldrig hende der dyrker det klassiske. Det virker så heller ikke til jeg ikke kan lade være med at sy og jeg holder åbenbart heller ikke op med at ville dele den glæde med andre - så nu har jeg lagt lidt på shoppen her 

Der er fri fragt, ved køb over 200 kr den næste uge, brug kodeordet "easter"