En del af vores hverdag... / by Céline

Da jeg var barn og boede i Tåstrup, var der et sted som altid lokkede - City 2.
Ja så kan i tænke hvad i vil, men jeg elskede det, det var der vi juleshoppede, gik i biografen, cafehyggede, købte tøj og al den slags og senere arbejde jeg i biografen.

For mig i dag og for begge unger er det sted Frederiksberg Centret. Ungerne går i skole lige i nærheden, så vi er der pæææænt tit. Det har altid det jeg lige mangler, der er Panduro, Matas, BR, H&M, Søsterne Grene og gode sko butikker ;) 
Ved siden af, ligger min ynglings cafe Metropolitan, hvor jeg har drukket en uendelige mængder kaffe og den gode Falkoner biografen ligger der også  - seriøst så mangler jeg ikke meget mere!

Forrige weekende var Sienna og jeg der også på en ikke hverdagstur. Daniel kæmpede med renoveringen derhjemme og vi skulle alligevel hente Sammie hos en ven i nærheden. Så vi tog os lige en lille ekstra tur  og shoppede lidt mørkeblå Chanel neglelak, en My Little Pony (ja jeg kan jo ikke sige nej til noget der er My Little Pony) og lidt krea til påskepynt - og blev underholdt af Pjerrot og Ruth.

Afsluttet med pølsehorn til Sienna, var alt præcis som det skulle være og altid er