Det nye lys... / by Céline

Vi har fået noget herhjemme, som seriøst er lyset i det grå vejr for mig i dag.
Vi har fået Mac!! –og fnis jeg er ret så forelsket.

Allerede da vi skulle ha ny PC sidste gang, talte vi om at købe men Mac, meeen vi var ikke sikre på at vi kunne få det til og fungere osv. Osv… Ja den frygt kureret den Acer som vi købte, os i hvert fald for – magen til bbbbbbbip, skulle man ha ledt længe efter og da den efter lidt over 2 år totalt døde, var vi ret sikre på at den nu stod på Mac.

Og damn hvor er jeg glad for den, alt er nemt, sådan ALT!  Gang på gang jubler jeg når jeg lige opdager noget nyt og bliver så glad over hvad den kan og hvor nemt det er også er den endda pæn - musen er en anden ting der bare er helt optimalt, åhh jeg kunne blive ved ;)
Jeg kan kun sige, prøv det!!!