Jeg kom liiige til... / by Céline

at bestille lidt tape!
Jeg er normalt ikke sådan en person der er til at for meget diller-daller og alverdens småting, men jeg må indrømme at jeg er faldet pladask for Masking tape fænomenet. Jeg synes det er fantastik så smukke de er, de små rulle tape og hele ideen med at kunne sætte noget op på vægen uden det laver hul er jeg også stor fan af – hvad jeg ellers finder på med de mange meter, vides ikke endnu, men det kan kun blive godt tænker jeg.

Jeg bestilte mit tape fra USA, for det var før frk. NØ fik det i butikken, men samtidigt fik jeg også et par tapeholder med og de er intet, mindre end fantastiske – det ses tydelig at de er japanske, ville næsten ønske jeg havde bestilt flere…

Nogen derud der har lavet fantastiske ting med marsking tape, så smid mig lige et link!