Feen, trolden, pandehåret og brudepigen... / by Céline

Uh bryllupet nærmer sig og vi stresser TOTALT herhjemme. Men lige lidt billeder af den lille trunte igennem de sidste par uger.
Hun er jo vores lille prinsesse og ææælsker at klæde sig ud og være fin, så de nye feevinger var et hit hos hende. Tryllestaven kunne dog bruges som noget der mest af alt mindede om et våben, men fin det er hun.

Om man kan side det samme om disse billeder er jeg noget i tvivl om. Sienna havde i hvert fald meget sjov ud af at sætte håret med sin potion cornflakes og jaa det stiver jo godt sådan noget ;)


Sin hårpragt er jo nok ikke det den lille kan prale mest af, men her i en alder af 2 år og nogle måneder, blev det endelig tid til den første studsning, i hvert fald af pandehåret... Så her er hun, nu med 1,5 cm kortere pandehår.

Til sidst en lille forsmag på trunten som brudepige. Det første tøj der er på plads til bryllupet, så det kun alt det andet der mangler, meeen der er jo også hele 5 dage til den store dag ;)
Det hele ink. hårbøjle, som hun er meget glad for, er lavet af undertegnet ;)
Vi glæder os rigtig meget til bryllupet og ser frem til en dejlig dag med venner og familie - og please kryds lige lidt fingre for bedre vejr end det de lover nu :(