Han tegner og tegner og tegner... / by Céline

Vores lille vildbasse, Sammie har over de sidste måneder fået en ny pasion - han tegner!
Lyder måske meget normalt, men det er det ikke for ham. Det med at sidde stille på en stol og lave noget i en længer periode har aldrig været noget han har gjort sig i og han ALDRIG gidet tegne. Det har så også gjort at han indtil der for et par måneder siden ikke har kunne tegne - i hvert fald ikke noget der lignede noget ;)
Men så gik fanden i ham og han begyndt at tegne Star Wars, og siden da har det bare taget mere og mere til. I weekenden tegner han fra han står op til han går i seng og nu kan han ski tegne og virkelig godt endda, især når man tænker på han INTET kunne for få måneder siden.
For det meste bliver der tegnet action figurer, fra div. han nu lige er vild med i det sek. ;) Men på vores bryllupsdag kom han med en tegning til mig, med et bord med bryllupskage (i flere lag) og blomst - et hjerte og kirkeklokker, nååå det lille pus!

Her er en af de nyeste, som han havde lavet hjemme hos mormor, mens vi var på bryllupsrejse! Motiv er div. superhelte, Superman, Batman, Lygten, Lynet , usynlighedsmand?? og andre jeg ikke kender ;)
Dygtig ik!