Langsomme weekender - GIVE AWAY... - LUKKET / by Céline

Som de fleste børnefamilier i dag, er vores uge hektisk. Der sker hele tiden noget og vi skal hele tiden et eller andet sted hen og præstere noget.

Personligt er jeg typen der har det bedst med ro og måske derfor elsker jeg når vi intet skal i weekenden. De få gange hvor vi bare er hjemme, tøffer rundt og ordner ting, vasker tøj og har tid til bare at sidde lidt sammen, uden at skulle noget. De dage er der for lidt af.

Ja bær over med mig, måske dette emne, fordi det er for længe siden det sidst er sket og da jeg faldt over disse billeder hungrede jeg endnu mere efter det.
Jeg drømmer om slow living - back to basic - godt der snart er påskeferie ;)

En anden ting der næææsten er lidt back to basic, er denne Tamagotchi, som Sienna har testet. Jeg havde en, back in the days, og nu er de små personligheder igen vækket til live.
Hun startede selvfølgelig med at lave en seng til den og har nurset den igennem de sidste par uger.

Den krævede faktisk man lige læste instruktionen, noget vi måske ikke er vant til. Men efter at jeg en hel dag måtte made den, sætte den på toilettet osv. for at få arbejdsro, fandt vi pause knappen ;)

Hun hygger sig med den på en stille og rolig måde, der passer så utroligt godt til de stille weekender.

Du kan også vinde en, i blå dog, skriv blot hvilken type dag du holder mest af, i en kommentar  - og jeg trækker lod blandt svarene på søndag den. 13. april.
---------------------
Vinder er fundet