Fyldt med fastelavnsideer... / by Céline

En af grundende til at der ikke er så mange opdateringer på bloggen for tiden, har et navn.
Det er Søs og min baby, det er vores lille projekt der pludseligt blev meget stort og omfattende.
Jeg taler selvfølgelig om online magasinet Enfants Terribles.

Rigtig mange af de billeder jeg får taget for tiden ender op der og ikke her. Men igår udkom issue 3 - the Fastelavn issue, og det er flydt med alverdens godter. Vi har haft så mange fantastiske personer inde over denne gang, virkelig talentfulde personer, der har leveret fantastisk indhold til magasinet - vi føler os meget heldige og tror og håber at vi er på vej i den rigtige retning.

Jeg håber du vil give dig selv den oplevelse, det er at kigge i gennem. Det er fyldt med alt til Fastelavn ink. massere af udklædningsideer baseret på hvad man har i skabene i forvejen.
Men en af mine ynglings ting er måske Barbara Gays alternative fastelavnsris, jeg synes det er uendelig smukt og nåede lige at tage lige billeder af det, forleden.

Se det og meget, meget mere her!