Object & use GIVE AWAY... / by Céline

Sidste fødselsdag-give-away bliver her med skudt igang!

Denne gang er det dettte uendelig smukke fairtrade oliventræs skærebræt fra Object & Use og den vildt smukke øko hvid the, i genanvendlige træ indpakning.

Du kan måske huske at jeg købte nogle produkter fra netshoppen for et par måneder siden - se her. De har været brugt med stor glæde hver dag herhjemme siden og det er også derfor jeg er så glad for af de ville være med til at sprede hverdagsmagi, med denne give away.

For som jeg før har fortalt, så er det i de lækre materialer og det smukke design jeg tit finder min hverdagsmagi. Jeg personligt finder den på ingen måde mængden. Jeg vil langt heller havde en lækker ting end 10 der ikke siger mig noget.

Derfor håber jeg også at dette smukke, smukke stykke træ vil finde en skønt hjem, hvor det vil blive værdsat, passet på og ikke mindst blive brugt!

Hvis du ønsker at vinde dette smukke - ja så vil jeg denne gang bede jeg tænke over hvad i værdsætte ved Strawberry life bloggen og hvad i gerne vil se mere af.
Ja, ikke for at være helt navlebeskuende, men når man har arbejdet på noget i 5 år, er det måske meget at be om lidt input.

Jeg trækker en vinder på mandag d. 2. dec.
Husk at svare på spørgsmålet for at deltage OG mail adresse hvis du ikke har en blog