Sammie og cyklen... / by Céline

Vores store dejlige Sammie fik jo en ny cykel til hans fødseldag og selvom det gik lidt træt med at komme i gang med at bruge den er der nu fuld skrue på cykeltræningen. For nogle weekender siden var Daniel og Sammie ude på en 3 km. øvelses tur og det var vidst ikke ren fryd og gammen hele vejen- typisk Daniel at hive knægten ud på sådan en tur første gange hihi ;)

Men et par dage efter kom jeg og hentede ungerne i børnehaven og Sammie fortæller mig at han da har cyklet i dag. Nå siger jeg lidt overrasket, for det kunne han da ikke da han blev afleveret.
Voksen Magnus står så lidt bagved og griner, men fortæller så at Sammie havde sat sig om på en cykel oppe i skoven, Magnus havde så givet cyklen et spark ned af bakken - for han vidste jo ikke at knægen ikke kunne cykle, jaaa også havde Sammie cyklet!
Problem løst!
Jeg kunne ikke lade være med at grine over det og slet ikke ovenpå Daniel 3 km tur i weekenden, men måtte da så også lige spøger om det var samme møde han havde lært sin egen knægt det - DET VAR DET IKKE, faktisk overhoved ikke! Men, men nu går det frem af med cyklingen og Sammie og Daniel har i dag været ude og øve noget mere og Sammie er bare så go!