Splittet!... / by Céline

Jeg er en splittet pige!
Jeg kæmper med at finde en balance mellem mit eget og noget andet der jo også er mit - nemlig Enfants Terribles Magazine. Hvordan jeg skal få det til at fungere ved jeg ikke helt endnu, har du en ide, så kom gerne med dem.

Men i hvert fald har jeg meget svært ved at finde tiden til at få postet her og der. Samt det faktum at jeg tit helst vil poste om billeder og ikke så meget om ungerne og so - selvom det jo tit hænger sammen. I hvertfald har jeg tit dårlig samvittighed når jeg poster mange billeder...

Som sagt har du et løsningsforslag så kom endelig med det <3 div="">

Også lige lidt billeder fra Sienna og min jorbær-plukke-tur, et par fra vores Louisiana tur, fra da hele familien tog ud for at tage billeder til fødselsdag gaver - mere om det senere tror jeg og blot et af en varm Sienna!