Sat på hø... / by Céline

Nogen har måske lagt mærke til at jeg/vi ikke tester så mange ting på bloggen mere, (nogen har måske endda lagt mærke til der er langt mellem indlægende) Hvilket nogen har ret i.
Men det er et valg jeg har taget selvom vi altid har haft meget sjov med begge dele. Valgt er taget pga. mangel på tid, ikke fordi jeg ikke vil nogle af delene mere.

MEN trods det faktum at jeg havde sagt nej tak til mere test, tillod en venlig sjæl sig alligevel lige at spørger om det nu også gjaldt dette. Nemlig test af Naturmælks produkter og til dels deres oste - den venlige sjæl, var spot on, det kunne jeg ikke sige nej tak til.

Naturmælk står for alt det jeg godt kan lide i mad produkter, det er øko og noget endda biodynamisk, er familieejet af de 31 landmænd der står bag og de laver velsmagende uprætentiøse produkter. Og du kan selvfølgelig finde mere info her.

Så i den sidste måned har jeg og familien spist os igennem denne kasse. Nogle af produkterne bruger vi dagligt, men jeg må indrømme at jeg er lidt oste forskrækket og har holder mig til meget få. Derfor var det fantastisk at få lov til at prøve deres forskellige oste, fx Hø-osten og meget heldigt at Maria fra Vanløsebluse kunne hjælpe mig med nogle dele af pakken. For jeg vidste ærlig talt ikke hvad jeg skulle stille op med en røget ost, men det vidste Maria! Mange der  har været forbi har også nyt godt af omelet med den i, istedet for bacon - alle takker for ideen ;)

Så derfor vil jeg ikke lade som om jeg er noget madgeni eller bare gennemsnitlig god og sender jer videre over til Vanløse blues for opskrifter og ideer, det er hvad jeg gør. Find hende her!

Hvad jeg kan sige er alt jeg har smag har været fantastisk og hvis din opfindsomhed er ligeså lille som min, så kan jeg sige at selv sammen med en skive æble, så smager Hø-ost fantastisk, med sin tørre, salte koncistens og smag ;)