Portrætserie... / by Céline

Jeg sidder men enfants terribles #2 til halsen, men nåede alligevel at tage lidt billeder i dag.

Vi kan kalde det en opvarming til på tirsdag, når de først af mine, hmm forsøgspersoner, kommer og lægge ansigt til mine eventyr ud i portræt fortografering.

Men i dag, fik jeg lov til at låne Daniel lidt og Sienna var endda min lille fotoassistent, der både kunne styre reflektor og forklare Daniel hvordan han skulle gøre. Miljøskadet siger du, naaa ;)

Men som sagt fik jeg lige snuppet nogle billeder af Daniel og alt jeg skulle gi for det var et nyt mere formelt billed, derfor også, vi kalder det, ejendomsmægler billedet. I ved sådan et med slips og det hele.

Igen slog det mig hvor meget bedre jeg kan lide og arbejde i sort/hvid end farver, når det kommer til denne slags billeder. Farver gør næsten hen og bliver for meget, det er i hvert fald sådan jeg har det lige nu.

Men here goes, de første billeder i portrætserien