Må jeg tage et billed af dig?... / by Céline

Som jeg har skrevet en million gange, så vil jeg meget gerne udvikle mine evner indenfor fotografering.

Og for tiden drømme jeg meget om at blive bedre til portrætter, men jeg mangler altså meget nogen at tage dem af… Sammie og Sienna har vidst opbrugt deres kvote, Daniel har lovet at lade mig tage flere af ham, men jeg kunne jo virkelig godt tænke mig lidt flere muligheder. 

Så har du lysten til at hjælpe mig en time og er i nærheden af Valby, ja så giver jeg gerne en kop kaffe og tager nogle billeder. Det er dog vigtig det er i dagtimerne, da jeg kun bruger naturligt lys og det opbruges stadig urimeligt hurtig i disse dage.

Jeg kan ikke love om det bliver i farver, i sort/hvid eller hvordan - men du få selvfølgelig det bedste som fil. Jeg vil godt ha lov til at vise dem frem, så det skal du ville lade mig gøre - men ellers ingen krav.

Hvis du er interreseret så send mig en mail på info@strawberryflavor.dk

P.S.: Jeg svare lige i løber af et par dage, skal lige havde overbliv OG min computertilbage fra raperation ;)

Der er lukket for flere - tak!!