Fotodagbog... og tak for alle jeres mails! / by Céline

Jeg har nævnt det mange gange, vi bor på 82 m2, på trods af det, siger de alle, der besøger os første gange, det samme. Gud er det så småt, det virker større på billederne.

Og ja her er småt! Men ikke så småt at jeg ikke lige kunne presse et mini fotostudie ind. Derfor har  vores spisestue, været beklædt med det smukkeste Marimekko stof og stjerner og måne. Hvad man ikke kan presse inde på 82 m2.

Grunden var at jeg skulle skyde forsiden til det næste udgave af enfants terribles magazine og trods lyset absolut ikke var med mig lørdag, så var det det søndag morgen. Men også kun fordi den dejlige Maja, kom forbi og holdt reflektoren.

Og nu til alle jer der har skrevet til mig ang. portrætter, jeg skriver til jer alle idag. Men her kan i se at det er små forhold jeg arbejder under, men at det ikke behøver at gøre noget. Selv,  er jeg i hvert fald, meget glad for det nye cover billed.

Hvis du vil se mere til enfants terribles magazine, finder du bloggen her. Næste udgave udkommer på mandag