Sikke en fødselsdag... / by Céline

I fredags skete der det, at Sienna fyldte 7 år.
Det er stadig svært for mig at forstå, at jeg har fået så store unger, men når jeg kigger på dem er der jo ingen tvivl om, at den er go nok. Vi havde en hyggelig fredag, men morgenmad, gaver, skole, hjem og lilledullens ynglings mad McD. Ronald McD, var der ski endda, så hun var helt lykkelig ;)

Men søndag, var dagen hvor hun skulle fejres af familien. Vi stod op og begyndte at gøre klar til den store julefrokost også regnede ulykkerne ned over os. Daniel mor røg på hospitalet og afsted fløj Daniel. Samuel fik på en totalt uforklarlig måde fødderne fastklemt i sin stol og kun med skrig og skrål fik jeg ham fri og gode så de ikke ud. Vi frygtede virkelig for hans graduering, dagen efter. Oldemor ligger også på hospitalet og for at det ikke skulle være helt løgn, blev morfar også syg.

Det endte med at Daniel lige nåede tilbage til at mormor og moster kom, også var det det. Ikke flere gæster og der var panik i luften. Sienna var noget ked af det, men vi hyggede os og spiste alt for meget af den gode julemad fra Kokkens Favorit, der altså laver nogle fantastiske pølser, med massere af kød i - hurra for det.

Efterfølgende stod den på Christianshavner kage, i stedet for lagkage. Hertil kan jeg fortælle at, Sienna har 6 kærester, men det passer også meget godt, i forhold til alle de kærestebreve hun kommer hjem med ;)
Det lykkedes farfar at komme forbi, til lidt sent mad og gaverne, der var nøje udvalgt af farmor.

Det blev en god dag, det gjorde det, vi gjorde det i hvert fald så godt vi kunne og ingen kan sige vi ikke gik mætte i seng - eller at jeg ikke har levet af syltemadder siden 

Også skal det siges at alle, har det godt igen eller i hvert fald er i bedring...