Julemanden gør bod + kæmpe give away... / by Céline

Nogen husker måske sidste søndags fadæse fra julemandens side, ellers kan du læse om den her.

Nå, men det korte af det det lange er, at han kvajede sig, gaver var i hvert fald ikke hvor de skulle være. Og måske var det, hans dårlige samvittighed der slog til i nat. For i morges vågnede Sienna i hvert fald op til en gave af format.

I hendes sok gemte der sig nemlig en Huawei Ascend P6 mobil i LYSERØD!! Sammen stod hele familien og kiggede i chok, godt nok var det noget af en klage han fik sidste weekende, meeen alligevel. Hvor forkælet har man lov at være?!

Så morgenen gik med at Sammie, der jo er totalt mobil nørd, sad og lærte hende at bruge dette nye vidunder. Vi er jo ikke en familie der sådan fornægter ny teknologi, så jeg indrømmer at jeg træk lidt på smilebåndet over dem. Du finder bare ikke meget der kan samle de to, som nyt teknologi kan. Hvis det ikke havde været fordi, Sienna lige skulle holde børnefødselsdag, så havde de nok siddet sådan hele dag, helt indtil hinanden og opslugt.

Det var da også den nye LYSERØDE Huawei Ascend P6, der blev fundet frem da gæsterne var gået og vi lige havde lavet lidt mere julepynt og ynglingsspillet er stadig Pixieline.

Hvad jeg som moder kan sige om mobilen er:

Den virker og ser virkelig lækker ud i sit børstetstål. Skærmen er stor og virkelig flot. Apps'ne køre bare der-ud-af, der ligger tydeligt kræfter bag ved dens kønne ydre. Og prisen, den er langt mere overkommelig end de fleste smartphones, 2500 kr - hvis hele familien samlede sammen til jul, ville det faktisk kunne lade sig gøre at give.


MEN MEN MEN! Julemanden har lovet mig at bringe endnu en ud, i lyserød og inden jul!

Så kender du een der ville elske en super go, flot OG lyserød mobil, så skriv om en af dine julefadæser, så julemanden ikke føler sig helt alene med sin.

Jeg trækker vinderen på torsdag d. 19/12 om formiddag og jeg skal ku få fat på din adresse denne dag via mail, hvis jeg ikke får det, trækker jeg en ny vinder - Julemanden skal jo nå at planlægge sin rute :)

Husk at skrive din mail adresse, hvis du ikke har en blogger profil