Jeg er så utrolig stolt!... / by Céline

Kære alle

I dag går en drøm i opfyldelse for mig.
Første nummer af vores smukke, nye, onlinemagasin er oppe og jeg håber sådan at du vil kigge forbi og se hvad vi har bedrevet.

Jeg har længe gået med en følelse af at ville noget, noget mere. Sprede mere skønhed, glæde og hverdagsmagi. Jeg har haft trangen til at skabe noget, men havde svært ved at pinpointe hvad.

Men jeg fandt stedet, fandt det rigtige medie og den rigtige at gøre det med - og det føles helt rigtigt.

Vores magasin hedder Enfants Terribles, som er os - ikke vores børn, de er søde og velopdragene ;)
Men alt det kan du læse mere om over på Enfants Terribles bloggen.

Men også en bøn til blogland og alle læsere.

Vil i være med til at sprede magien, så ville jeg blive helt utroligt glade. Jeg ved bare at hvis blogland slås sig sammen og støtter op om det her, så kan det vokse sig stort og forhåbentlig fylde endnu flere, med glæde.

Vi vil noget skævt og smukt - og noget helt andet end hvad der er i Danmark nu. Vi ved ikke hvor det her ender, for vi er kun ved begyndelsen - og eneste regel der er, er at der ingen er.

Men kender du nogen, der kender nogen, som bør se hvad vi har lavet, så kan du gør en kæmpe forskel for os, ved at dele denne nyhede, med DIT netværk.
Vil du selv bruge, lidt at din tid på det og evt. blogge, insta, twitte, facebooke, om det, så er der massere materiale over på Enfants Terribles blog, i bruger bare løs af tekster, links og billeder.

Sammen kan vi gøre en kæmpe forskel og fylde mere skønhed og magi ind i hverdagen, jeg håber sådan i vil være med og gøre dette til et fælles projekt 

Men først så kig det igennem, det ligger her
og enfants terribles blog her

De kæreligste hilsner

Céline
enfants terribles