Fotodagbog... / by Céline

Jeg har fået nyt kamera, familien har samlet sig om det her til jul og som min fødselsdagsgave, jeg er så taknemlig!!

Det er et Sony igen, men deres nye A7 model. Det er stadig et hybrid kamera, ligesom nex5r, men denne gang deres nye top model. Det skulle gerne kunne løfte mine billeder til det næste niveau og det tror jeg på det kan. Jeg er kun lige begyndt at bruge det, men det tegner godt. Det er virkelig godt i dårlig belysning, hvilket gør jeg kan arbejde videre med planen om kun at bruge det lys der er.

Sony er abolut dem der er længst fremme med hybridkameraer og jeg kunne ikke i min vildeste fantasi tænke mig et Canon spejlrefleks mere, som jeg troede var mit højeste ønske, for et halv år siden. Mit møde med Sonys Nex5 blæste mig omkuld og jeg er så taknemlig for at ha haft det inden det nye A7. Nex modellerne er nemlig super pædagogisk, kan fortæller hvad alt gør, og det har lært mig SÅ meget. Den funktion har A7'eren ikke og var jeg startet her, havde jeg ikke fået nær så meget ud af det.

I næste weekende skal jeg skyde til det næste issue af enfants terribles, og jeg har travlt med at lære det at kende inden. Så hver en mulighed skal bruges og Siennas leg som med den nye uglemaske, var oplagt