Stockmarr GIVE AWAY... - LUKKET / by Céline

Kære alle der følger med her på bloggen!

Jeg har i mange år fablet op omkring Helene Stockmarrs fantastiske små skåle, hvis glasur er af en anden verden. Det er mig derfor så stor en glæde, at ha fået lov til at give disse fantastiske skåle væk, i anledningen af Strawberry life 5 års fødselsdag.

For mig er Stockmarrs keramik, ren hverdagsmagi - jeg glædes dagligt over dem og nyder at se lyset ramme deres form og glasur. Og det glæder mig, at jeg endelig fandt en måde hvorpå jeg kunne vise jer, skålenes bund og top samtidigt!

Så har du lyst til at vinde disse skåle, så læg en kommentar om hvad der er hverdagsmagi for dig.
Jeg trækker en vinder på næste mandag, altså d. 18 nov, hvor næste give away også skydes igang 
Husk en mail adresse, hvis du ikke har en blog...