London med børn #2... / by Céline

Jeg ved det er længe siden jeg startede London med børn serien, noget kom i vejen, det var nok livet. Men trods faktumet, at sommeren er langt væk, så vil jeg nu fortsætte.

Vores mål denne gang var ikke at gøre hvad vi plejede i London.
Vi boede ved Finsbury Station, ikke langt fra Arsenel Stadium, nu vel vi er ikke fodbold interesseret, men Daniel mente vi burde se det, så det gjorde vi.

Måske det mest fantastiske ved den tur var at vi fandt en lille flig af eventyrlig natur på vejen. Det var et gammelt område, der hørte til togbanerne, men som var blevet lavet til et lille natur reservat, ved navn Woodland wonders. Det var absolut fortryllende og man kunne slet ikke høre det travle London, derinde. Steder som det, burde man finde flere af!

Vi tog dernæst til Arsenal Stadium - det er kæmpe, kæmpe stort! Men man skal nok være fodboldfan for rigtig at nyde det ;)

Vi drog videre mod Covent Garden, fordi en lille pige, skulle ha sig en Build a Bear, som faderen havde lovet hende. Det var heaven for hende og rent ud sagt frygteligt for os. Svært at finde en mere larmende butik.

Men Sienna var lykkelig for sin nye kanin bamse, iført blondekjole og glimmer sko :)

Vi sluttede dagen i Liberty store. Alt er ca. smukt der og bare bygningværket, kan man bruge timer på at studere. Sidst vi var der, fandt Daniel maget inspiration til vores egen lille ombygning, Liberty Store er nemlig renoveret men stor respekt for det gamle håndværk og en ren fryd at se.

Det var en dag med store forskelle og jeg husker det som at den sluttede med at, Daniel og Sienna trænede nede i den lokale park, der var fyldt med træningudstyr