Kähler GIVE AWAY... / by Céline

Det er blevet tid til endnu en 5-års-fødselsdags-give-away!

Denne gang står den i julenstegn, hvilket er og bliver rødt for mig. Derfor er jeg så glad for at kunne give denne RØDE Kähler adventsstage, til en heldig vinder. Jeg synes den forener min ellers meget klassiske stil, men lidt nyt. Det her er mit bud på en advetskrans.

Jeg synes det var så dejligt både at høre hvad hverdagsmagi er for jer, i sidste give away OG jeg tror vi alle har godt af lige at tænke over det. Så nu giver jeg jer en ny udfordring...

Har du lyst til at vinde denne adventsstage, skal du fortælle mig hvad du mest nyder ved julen - MEN det må ikke ha noget at gøre med gaver, vi tænker stadig i de små ting.
Jeg trækker en vinder på mandag, altså den 25. november - så kan den lige nå frem før 1. advent 

Husk at skrive din mail adresse, hvis du ikke har en blog...