Jeg er så ked af det... ikke mere!! / by Céline

Noget er helt galt med min blog!

Jeg har i nok et halt år levet med at min header blev underlig i farven når jeg havde uploadet et billed. Det samme gælder side menuen. de gamle billeder var fine, prøver jeg at sætte et nyt ind blev det uskarpt og grumset i farven.

Jeg troede det var mig, der havde ændret på et eller andet, men nu har jeg genindlæst at, nulstillet alt og gjort det mange gange og billeder i header og side menu er ikke hvide, men grå. Der ligger ligesom et lag henover...


Og så til det meget mystiske! Min midlertide header, blev pludselig rigtig?!? Når jeg prøver igen, ja så er det ny uploadet billed igen gråt! DET GIVER INGEN MENING!


Jeg vil rigtig gerne ha bloggen fin og ny, til at fejre dens 5 års fødselsdag i slutningen af ugen - så sidder der nogen derude, der ved noget så please, please sig mig hvad jeg skal gøre!!

For jeg er faktisk rigtig ked af det her :(


Mirjam reddet bloggen og hvis andre har samme problemer så prøv at gemme jeres billeder som PNG filer. Nu fungere mit!!

Men skabeloner crasher stadig, bom bom bom!