GIVE AWAY, bliv dagens helt på jobbet... / by Céline

Kort fortalt, så fik jeg for noget tid tilbage, muligheden for at give smagsprøver, af Kohbergs nye rugbrødssnack, til min arbejdsplads. BOM! min arbejdsplads, er mig her hjemme, ikke den sjovest oplevelse at skulle side der og smage dem selv - så jeg fik lov til at give dem til ungernes klasser i stedet for.

Lidt tid efter kom jeg hjem til dette syn, poser og poser med rugbrødssnacks, det var helt overvældende. Dog ikke lige så overvældet som lærende blev da vi et par dage efter, som aftalt, ankom med poser af snaks.
Ungerne havde haft en fest og faktisk var der så mange, at Daniel også fik med på job og nogle kollegaer tog med hjem.

De reddet en tur til Sverige, kan jeg afsløre  - udtalt at en af Daniels kollegaer.
Og det er jo lige det de skal kunne, nemlig at give en muligheden for at vælge noget lidt sundere end posen med kanelgiflerne, når man står og har travlt og sulte kommer snigende.

Personligt kunne jeg rigtig godt lide dem, når de lige havde været en tur i ovnen og jeg var mest til dem med gulerod og rosiner...

Nå men slut fra mig, nu det din tur til at blive dagens helt.

Du kan nemlig vinde Kohberg rugbrødssnaks til din arbejdsplads, dog max. 500, men mon ikke de fleste kan gøre det under ;)

Skriv hvorfor du skal være dages helt på jobbet og jeg finder en vinder på søndag om aftenen