En lille efterårsgave til alle... / by Céline

Hvis nogen skulle være i tvivl, så kan jeg afsløre, at jeg ELSKER at tage billeder!

Jeg elsker at fortælle historier med billeder, men også at skabe stemninger. Tit tager jeg billeder og bruger meget tid på der, uden at de har et decideret formål. Jeg elsker blot at udfordre mig selv og se jeg bliver bedre.
Jeg har ikke et kamera til en kæmpe sum, men jeg synes selv jeg er kommet rigtig langt med det Sony nex5r, som jeg fik i sommers og jeg udfordre det og mine ever dagligt.

For nogle dage siden, tog jeg fx. disse efterårsinspireret billeder, ude på køkkengulvet. Ren sjov og ren lykke for mig, men de har jo ikke et videre formål. Meeeen det kan de jo få tænkte jeg...

Jeg selv bruger nu det ene som screensaver, den plejer jeg nemlig at skifte, som årstiderne skifter.
Hvis du også kunne tænke dig den som screensaver, så har jeg uploaded billederne i høj opløsning, så du kan downloade det. Du skal bare klikke dig ind på billedet, så kommer du frem til den store udgave.

Håber de kan skabe lidt ekstra efterårshygge hjemme hos jer