Test og GIVE AWAY...LUKKET / by Céline

Efteråret er for alvor landet i Danmark og luften er kold - tid til lidte selvforkælelse!

Og à propos selvforkælelse, så har jeg de sidste par uger testet Eucerin nye renseserie, dermatoCLEAN. En serie der skånsomt skulle rense og fugte den tørre nordiske hud, så vi alle bliver mega lækre at se på, med strålende frisk hud ;)
Et tysk mærke med over 100 års erfaring, og kun tilsalg på apotekerne...


Her er hvad jeg oplevede:

Min skeptiske natur, var helt på overload da jeg først skulle igang.
Jeg har meget sensitiv hud, kan næææsten ikke få nok fugt og har gang på gang oplevet at cremer ikke kunne fjerne følelsen af at min hun var for stram - hvis i forstår.

Men igang har jeg været og første skridt var, kan den Eye Makeup remover, nu virkelig også fjerne min hyper vandfaste eyeliner og mascara OG uden at fedte hele mit ansigt ind. Tjek det kunne den! - og ingen voldsom gnidning var nødvendig.
Cleansing Milk og Clarifying Toner afprøvet, gjorde hvad det skulle og helt uden at det føles som at ha fået en kemisk peeling!

Så kom jeg til cremen, min skepsis var her helt i top. Cremen var jo hverken mega fed og jeg skulle ikke bruge en kæmpe portion for at dække ansigtet. Den føles også alt for let, til at jeg tænkte den "kunne noget". SÅ glad gik min skepsis og jeg afsted og tænkte lidt HA! se det kunne den ikke... Men det kunne den faktisk. Min hud var helt gennemfugtet og jeg fedtede slet ikke - det var lidt af en overraskelse!

Faktisk har især cremen overrasket mig dag på dag og min normale meget tunge-fedtet creme er lidt røget i skammekrogen. Måske den kommer frem igen,  når vejret bliver endnu koldere, men ligne føles den slet ikke nødvendig.

I serien, er der også et alt-i-et produkt til de travle morgener eller sene nætter. Jeg har prøvet den en enkel gang og var fino tilfreds. Makeup og skidt forsvandt, men igen uden en udtørret hud!


Så jeg har været meget positivt overrasket og er derfor også ekstra glad for et kunne give en pakke med de samme produkter videre til en af jer!
Skriv en kommentar og vær med i lodtrækningen om dem, som finder sted på søndag d. 22.september om aftenen.