Tilgængelighed... / by Céline

Et af de spørgsmål, som mange i dagens verden måske tumler lidt med, er spøgsmålet om tilgængelighed. Og med tilgængelighed, tænker jeg her på hvordan, hvor og for hvem vi er synlige rundt på div sociale medier.

Jeg selv har jo bloggen her, jeg er på instagram, på pinterest og som privat, hvad end det så betyder, er jeg på Facebook. Jeg er et åbnet menneske, med en meget klart holdning til hvad jeg har lyst til at dele og hvad jeg ikke har.
Min private facebook profil er ret lukket og det er egenlig ikke fordi jeg siger ting der, som jeg ikke mener jeg kan sige til alle - MEN, der er ting jeg finder relevante for mine venner og ting der er relevante for, skal vi sige resten af verden ;)

Og hvad vil jeg så frem til, med alt denne sludder-sladder, jo jeg har oprettet en Facebook side til Strawberry Life.  Den er her!
Måske er det overkill, jeg ved det ikke - men jeg kunne godt tænke mig at kunne dele ting jeg finder smukke, sjove, uundværlige med andre.

Kunne jeg ikke også bare blogge om det så?
Jo! Men på godt og ondt er jeg perfektionist - hvilket betyder at det tager mig meget, meget lang tid at lave et blog indlæg. Så jeg når ikke en brøkdel af de ting som jeg gerne ville dele.

Så nu har jeg valgt at samle al min tilgængelighed et sted. Jeg har gjort det således at mine blog indlæg og Instagram billeder automatisk ryger derind. Men vigtigst af alt kan jeg hurtigt og uden at bruge timer på at finde eller tage det perfekte billed, dele ting med jer.

Jeg håber i vil følge Strawberry Life derinde, jeg tror det kan blive godt og en nem måde for andre også at sige, hey Céline har du set det her?

Siden ligger her!
Håber i hopper med på legen