Den første dag... / by Céline

Jeg har flyttet mig og blogger pt ikke fra min vante plads hjemme i stuen.
Ligenu befinder jeg mig faktisk i Frankrig, nærmere bestemt Fréjus, hvor vi næsten altid holder vores somre. Og endnu nærmere bestemt så i et indkøbscenter, med dejlig wifi. Tablet'en køre fino på det mobile vi har har købt her, men ikke om jeg kan få den bærbare til det - så her sidder jeg altså.

Dette er nemlig indlægget fra den første dag. Den dag vi tog herned og var alt, alt for tæt på at misse vores fly, fordi lokoførerne valgte at nedlægge deres arbejde. Synes du jeg lyder lidt bitter i tonen - så skulle du ha hørt mig hvis vi ikke havde nået flyet ;) Men vi nåede det, for kabinepersonalet, kunne nemlig heller ikke nå frem til tiden. 

Det var en hård tur, vi var virkelig trætte da vi kom frem, nok mest pga. det psykiske i hele, "hvordan fanden når vi det fly" situationen. Så efter et hurtigt mad indkøb og indtag, slappede vi bare af. Daniel og Samuel så Tour de France, Sienna tullede og jeg.... ja jeg legede med mit nye kamera, der ankom dagen inden vi tog afsted.

Jeg er så glad, så glad. Mit 10 år gamle Canon spejlrefleks, stod jo af lige inden sommerferien og selvom jeg aldrig troede det skulle være andre end mig og det, ja så må jeg indrømme jeg pt er ret nyforelsket i mit nye Sony Nex 5r.

Jeg kommer til at anmelde det, til vi når kvalmepunktet, andet er ikke muligt for mig, så glad er jeg. Men ha i mente at disse billeder er taget den første dag med kameraet og selvom jeg den dag ville ha påstået at det ikke blev bedre, fordi jeg synes det var så godt, ja så er billederne allerede her på 3. dagen på et helt andet niveau. 

Og nu vil jeg gå ind i Casino og købe ind, ha en skøn dag