Dage i Fréjus #8... / by Céline

Så sidder jeg oppe på Fréjus turistkontor, for sidste gang i denne omgang - stedet med den gode netforbindelse og de kølige rum. I morgen kalder London...

Varmen har for alvor bidt sig fast i syd frankrig. Igår bagte solen og ikke en vind bevægede sig, det var virkelig varmt og ikke rigtig til at være ude i.
Jeg havde lovet Sienna en tur over i bibliotekshaven, mens drengene var taget en tur til Monaco og Nice, men klokken blev mange før det overhoved var til holde ud, at gå derover.

Det er svært at finde et smukkere sted, end ved biblioteket. Jeg tænker det må være en gammel herskabsbolig, fra dengang man havde tjenere og folk til at holde haveanlægget. En smuk, stor, hvid bygning, men palmer omkring og den hyggeligste have, men springvand og i den anden ende en meget lidt herskabslig legeplads.

Solen bagte mens vi var der og selvom det var legepladsen der var grunden til vi var der, endte vi med at holde os i villaens skygge og nede ved springvandet.

Vi holdt ud en times tid, men søgte så hjem til husets tygge mure, i håb om lidt svalere omgivelser. Men det var en fin farvel til haven.

Som sagt tager vi til London imorgen, det bliver farvel til Frankrig for denne gang, men det er også okay, vi er parate til livet i London nu og glæder os rigtig meget. En lille byge vil der heller ikke blive rynket på næsen af