Cannes... / by Céline

Forleden tog vi en tur til Cannes.
Den kendte by, ligger ikke mere end en halv times togtur fra Frejus. Det er meget nemt og ligetil, det eneste man altid lige skal ha i mente, er at togene næsten altid er forsinket eller aflyst - og det havde vores danske hjerne glemt. Men efter en noget lang ventetid på Fréjus, station kom vi da afsted.

Jeg havde googlet mig frem til at der skulle være noget loppemarked den dag og vi ville gerne se hvad Cannes kunne stille op med, på det punkt. Marché Forville, der normalt er et madmarket, var da også fyldt op med antikboder, men jeg vil påstår at det var langt fra, at man faldt over, de fantastiske fund. Vi endte med købe et stykke stof, 2 lommetørklæder og et Tin Tin hæfte, ingen formue brugt der.

Vi gik videre igennem byens gader, der var fyldt med alt fra fiske manicure, mad med hoved, spilledåser og til franske macrooner. Vi endte på hovedgaden hvor vi vanen tro, shoppede lidt Petit Bateau og fandt et par nye løbesko til Sammie. Ellers blev det blot til lidt mad, kaffe og kage.

På vej ned til vandet stødte vi på en lille bitte legetøjsbutik, fyldt til bristepunktet med godter. Jeg kunne ha brugt timer der, men den var så lille, at det ikke rigtig var muligt, med kom dog et smukt puslespil fra Djeco, til Sienna.

Hvad ungerne måske nød mest ved turen, var at være på pladsen nede ved vandet. De fik en tur, i den smukke karrusel og legede på legepladsen, mens Daniel og jeg sad lidt i skyggen.
Efterfølgende meldte trætheden sig og vi søgte mod Cannes banegård, for blot at opdage at vores tog hjem, var en halv time forsinket... fransk charme