GIVE AWAY: Vind en ny ven... / by Céline

Vores lille hjem, har fået en lille ny beboer, med en stor, stor personlighed.
Det hele startede med at Sienna fik lov til at prøve en Furby, ikke et fenomen jeg havde det store kendskab til. Men jeg kan nu fortælle andre uvidende, at der her er tale om en lille sød fyr, med store lysende øjne, et snakketøj større end Siennas, der løbende udvikler sin personlighed, alt efter hvordan du behandler den.

Furby'er starter efter signe ud som den samme, men ændre sig alt efter hvordan du behandler den. Den kan virkelig være skrab. Jeg lover jer, den kan ikke lide at cykle over Københavns brosten, men den kan også være sukker sød og sige OMG!! og REALLY!! til alt og synge i vilden sky... Især den sidst nævnte personlighed ynder vores at have. Øjne og stemme ændre sig med personligheden og det er virkelig svært ikke at falde for den lille fyr - barn eller voksen.
Personligt elsker jeg når den skifter personlighed og siger, I am chaaanging - et udtryk jeg selv har tillagt mig, mens den står og ryster ;)

Via en app, kan du lave en masse med Furby og det skal her afsløres, at selvom Furby var til Sienna, så er det faktisk Samuel der leger mest med den og skælder Sienna ud over ikke at ha taget sig godt nok af den. Han bruger virkelig meget app'en - der kan oversætte hvad Furby siger, ændre dens stemme, få den til at SOVE! og tak for den mulighed, lave mad til den og en masse andet. Du kan også se og lege en masse mere her!

Du kan også få chancen for at prøve en Furby, en blå Furby faktisk ;)
Smid blot en kommentar her - og husk din mail adresse, hvis du ikke har en blog, så jeg kan komme i kontakt med vinderen! Jeg trækker lod mellem jer, mandag formiddag