Tiltrængt ro... / by Céline

Mandag igen, helt og aldeles normal mandag - dejligt!!

Kr. Himmelfarts ferien var dejlig og tiltrængt, på den der ned-i-gear måde. Hverdagen er stadig mærket af mange nye ting og en lang lockout. Vores unger er meget dårlige til, at alt ikke er som det plejer. Og når så en masse pludselig ændre sig, så er det svært at være dem og i dennne periode særligt Samuel.

Samuel er startet klub og har derfor vinket farvel til SFO'en. Han har samtidigt fået lov til at træne med de voksne til karate og deres Sensai har indsat kamptræning med drengene som en fast del af programmet. Alt i alt betyder det at han er gået fra 1-2 timers træning om ugen til 5-6 timer. Det er jo fantastisk, han elsker det, kan slet ikke få nok, men blandet med alt det andet og alle pre-teen hormonerne så det blevet for meget.

Derfor er vi gået helt ned i gear herhjemme, vi har tvunget familietid. Der skal nogle basis ting ind igen, slut med al den frihed, der kan blive en byrde, hvis man ikke kan rumme den.

Så hvad der var af aftaler i ferien blev aflyst og erstattet af ro og en masse motion. Ligesom Daniel, så har Samuel det bedste, når han har fået sin motion, hver dag!! Problemet vi dog er begyndt at rende ind i, er at Samuel holder bedre end Daniel. Lørdag cyklede de frem og tilbage til Roskilde, hvilket er små 60 km og målet var at køre Sammie helt i bund, desværre var det kun Daniel der var flad da de kom hjem. I pinsen er planen at prøve med 90 km og ser om det ligesom kan "knække" knægten ;)

Udover det har vi fået en spisestue igen, det er helt crazy! Den er ikke helt færdig, men tæt på OG med spisebord, det er sådan en befrielse!!

Her lidt billeder fra i fredags og jeg undskylder meget for at Sammie har strømper i sandalerne, det var en stor joke den dag