Nu i blå... / by Céline

Åhh det her fri om torsdagen det holder da!! Men inden jeg kommer til den dejlige dag idag, så ville jeg lige vise Siennas nye jakke.

Jakken hun fik fra Line for 2 år siden, kunne jeg ikke proppe hende ned i mere. Og som var det en selvfølge var lilledullens løsning da, at så måtte Line jo sy en ny?!? Nå men hun er jeg den bedste Line, så det har hun gjort og Sienna kan igen pryde gader, stræder, haver og skolegårde med en Marapytta jakke.

Den er jo så skidelækker, som alt hvad Line laver. Stoffet er Liberty, for jeg synes det holdte sig så pænt sidst og Sienna valgte selv dette fra mine gemmer. Jeg synes jo hun skulle ha noget blomstret, men hun var meget insisterende på denne smukke blå udgave.
Og hvis hun havde valgt at kigge op på en af billederne, havde man kunne se den matcher hendes blå, blå øjne.

Og så lige noget jeg opdagede, da vi for 2 år siden tog billeder af den første jakke, havde hun helt den samme bluse på som idag - lige pudsigt ik