Morsdag... / by Céline

En "højtid" vi ikke plejer at fejre! Men, men, men, jeg var kommet til at nævne for Sienna at søndag var morsdag og det barn er jo ikke til at stoppe, når det handler om at fejre noget.

Begge unger havde lagt planer dagene op til dagen og søndag morgen vågnede jeg ved at jeg kunne høre nogen prøvede at tænde gaskomfuret. Det var Sammie der var igang i køkkenet og da jeg som aftalt vågnede til at Sienna skrev M på kinden af mig med sin finger - var det til det helt store.

Sammie havde lavede morgenmad med røræg og chiagrød, kaffe og skummt mælk - godt nok var det af kærnemælk, der fik en hmme meget uheldig konsistens efter ha været i skummeren, men det var så fint.
Der lå balloner over det hele og gaver på bordet. Det viste sig nemlig at ungerne havde sneget sig op i Lokal Brugsen og købt balloner (så er det ski mine unger) og solbriller til mig. Sammie havde selv slagtet sparegrisen og købt det. Sienna havde produceret gaver i stor stil og det hele var meget fint og så sødt!

Senere hentede vi jordbærtærte, min ynglingskage og jeg indrømmer også det endte med at være en lidt hård dag, da ungerne havde en del planer for den. Men det var absolut også en dejlig dag også selvom de ikke rigtig kunne indfri mit højeste ønske. Nemlig en dag uden de skændes - de prøvede, men lykkedes gjorde det ikke