Allergi... / by Céline

Hende den lille og jeg er alene hjemme...
Mændene cyklede igår mod farmor og farfar sommerhus, en tur på 90 km. En tur der gik fino, der skal åbenbart mere til at slå Sammie ud. Synes det er lidt vildt, jeg mener han cykler ca. 10 km om dagen, men så er der pænt langt op til de 90. Jeg tænker det må være alt den karate kamptræning, der gør han ikke kan køres træt.

Nå men Sienna og jeg er hjemme og vejret var jo fantastisk igår, så planer om at være ude var der massere af. Desværre nåede vi lige at være ude meget kort, for så komme en kløende Sienna hen til mig og klagede. Pludselig var hun rød alle steder hvor hun havde taget solcreme på. Kun ansigtet var fino, men der havde hun også en anden på.
Så vi måtte straks gå op, få hende vasket, snakke med allergi kloge veninde og ellers bruge resten af dagen inde, øv!

Som plaster på såret lavede jeg koldskål til hende, men fandeme om hun kan tåle mælkeprodukt mere og det endte bare med ondt i maven.
Åh den lille pige, der altid har haft noget børneeksem, hun har bare indenfor de sidste par uger blevet mere og mere ramt. Nikkel allergi, hvor en lynlås havde ramt huden, voldsom håndeksem, som lægen sagde vi ligeså godt kunne opgive at finde oversagen til. Nu problemer med mælk igen, det er ikke altid nemt at være hende den lille.

Ovenpå alt det der kiksede, gav jeg hende lov til at se MGP og hun holdt en time ind i showet. En time hun brugte non stop på at snakke, snakke om at hun vare sikker på at alle og alt handlede om forelskelse?? Jeg må indrømme at jeg savnede Sammies store glæde ved MGP, især da vi så gik hen og vandt!
Imorgen kommer mændende hjem igen - glæder mig