Enden på påske... / by Céline

Lige nu nyder jeg at unger sidder og tegner sammen og endda ved samme bord, en absolut sjældenhed...
Påsken er ved at være slut og imorgen, byder på en noget anderledes hverdag med lockout på skolen og derfor 2 børn, med et meget tomt skema. Lige nu ved jeg ikke rigtig hvordan det skal hænge sammen, men det er jeg nok ikke ene om - og lige nu vil jeg bare nyde lyset, solen og roen.

Vi har ikke præsteret det store i påsken, ikke engang en påskefrokost. Det er bare blevet til en masse spartling af den sidste stue for Daniel og huslige gøremål i det uendelige, for mig.

Det er faktisk ikke engang blevet til noget lækkert påske guf og derfor har jeg valgt at fylde den fine Kubus Bowl jeg fik fra By Lassen, med noget der er endnu bedre, nemlig blomster. Først var den fyldt med hyacinter og nu med primula