Prinsesse for hmm endnu en dag... / by Céline

I søndags var Sienna så heldig at være inviteret ind til forpremiere på Disney Channels nye film om Sofia den Første og datter som mor, kunne hun ikke sige nej til en forpremiere fest.

Arrangementet var een stor hyldest til de små prinsesser, fyldt med fine cupcaks, lækket brød, smoothie, diademer i det uendelige og som prikken over i'et,  blev det afholdt i Disney Store, hvilket pigerne elskede. Og jeg kan afsløre at der blev tilføjede uendelig mange ønkser, på ønskesedlen ;)
Pigerne var helt optaget af filmen, men formåede dog alligevel sideløbende at indtage en enorm mængde lækkerrier - og seriøst hvor gør de der små bitte kroppe, af de store mængder mad hmm?

Sienna havde sin veninde fra klassen med og for mig var de måske, det der var dejligst at se på. De er ikke særlig ens, Sienna elsker alt der er diademer, kjoler og udnytter en hver chance for at pynte sig.
Jeg skal virkelig tøjle hende for at hun ikke kommer iført diadem, krystalbesat cowboy hat og strutskørt i skolen hver dag og hun tror stadig på både julemand og tandfeen. Hendes veninden er godt tilfreds med et par cowboybukser og ville ikke engang ha et diadem med hjem og var overbevist om at tandfeen var mor og far - så tydeligvis ikke mit barn ;)

Men trods deres meget forskellige natur, så er de to tøser rigtig gode veninden, der fjantede til den store guldmedalje og ovenpå en enorm mængde lækre sager, var helt ustyrlige da vi gik igennem Københavns gader. Jeg lover de kunne tømme strøget, bedre end en flok stive rocker  en lørdag nat - de havde en fest