Keep Cup anmeldelse... / by Céline

For lidt tid siden flashede jeg vores nye Keep Cup krus på Instagram og kom i den forbindelse til at love at fortælle hvordan de er. Så her kommer det...

Først bliver jeg nød til at sige at det at man selv kan kombinere farver på deres shop, det holder altså. Jeg kunne ha brugt timer med det og ja okay måske gjorde jeg det også. Og måske kom jeg også til at købe en ekstra fordi jeg tænkte, denne kombi, den kan min veninde ikke leve uden ;)

Dem jeg bestilte er str. small og det er alt rigeligt herhjemme. Vi har en Nespresso maskine og det passer lige til 2 shots og en go' skvat mælk. De kom i løbet af et par uger og røg strakt i opvaskeren og blev taget i brug.

Det fungere super! Men husk nu det ikke er en termokop. De er lavet til at kunne bruges i stedet for en engangskop og til fx. at bede om at få sin kaffe med i, nær man lige tager en kop kaffe To Go. Det sidste har jeg ikke brugt den til endnu. Men det skyldes måske også at mit To Go kaffe forbrug, er faldet drastisk i forbindelse med at vi fik vores Nespresso maskine og nu i kombi med de her kopper. Jeg tager tit lige en kop med på farten.

Tutten fungere perfekt, man kan lige dreje den over så den låser, når man ikke drikker og  imodsætning til engangskrusene hopper der derfor ikke kaffe op af låget, når man går lidt raskt. Den kan ikke ligge og vælte rundt og ryst den ej heller som en anden Tom Cruise i Cocktail - men sådan hel normal brug, så er den bare så meget bedre end et engangskrus. Og pæææn, jeg synes de er pæne og det tæller også i min bog ;)

Ang nr. 2 billed ik, så se lige hvad pænt emballage gør ved sådan en som mig. Var ude og købe ind i dag, stødte ved et tilfælde på noget the der var pææænt pakket ind og nu har vi så 3 pakker the ude i køkkenet i vores more or less, ikke-the-drikkende-hjem.
Heldigvis smagte den jeg lige afprøvede, meget godt og det kan man vel også lige smutte med på turen i en Keep Cup, hvis man en dag skulle overveje at skære lidt ned på koffeinforbruget