Glimt... / by Céline

... af det der måske kommer tættest på forår.
Desværre forgår det kun indenfor, men her har en åbenlys farvetrend gjort sit indtog.

Sarte grønne, gule, turkise, brune og rosa sniger sig ind overalt herhjemme. Sådan noget sker altid ubevidst og min lommepsykolog, er sikker på at der er tale om en alvorlig gang kompensation på forårs mangelende kommen.

Daniel er i gang med at spartle det sidst rum, har jeg sagt det før? Nå, men nu lover han at vi maler det i påsken også er vi nærved færdig - 7, 9, 13! Så mangler der kun småting, som kan tages løbenden. Men det jeg måske glæder mig mest til, er at kunne bruge vores 82m2 fuldt ud igen og ingen bunker af værktøj.

Udover lykken i at kunne se en ende på renoveringen, så har vi investeret i et nyt, brugt spisebord. Desværre er alt, som i alt presset ind i det gamle børneværelse, er det umuligt rigtig at nyde. Det er i hvertfald umuligt at tage et billed af, så det må vente.

Men det er pænt, rigtig pænt, et rundt Eames Segmented table, google det endeligt! Vi har længe rigtig gerne ha et rundt spisebord, nu fik vi fat på det til en rigtig go pris på lauritz.com.
Ikke flere albuer i hoved, når man sidder ved siden af Sammie og spiser, ingen hjørner og nu plads til at ha noget stående på det, sådan permanet.

Til at slutte med, kan vi så please kollektivt, krydse for at metrologerne har taget totalt fejl og der ingen snestorm kommer, pleeeease 
1-2// Eames Segmented table, Made a Mano lavasten, Stockmarr skåle, By Lassen Kubus stage, Kanel-ting fra Kronjyden.
3// Sart gul pude fra HAY, etnisk inspireret pude fra Søsterne Greene, pude med broderi reddet fra Mette Helenas ryde ud og op bunke ;)
4-5// Hyacinter i sart gul, er ret vild med dem og de hvide perlehyacinter :)