Æggepustning... / by Céline

Påsken er over os, massere af tid sammen!
Jeg har så seriøst brug for ikke at lave noget, sådan bare sidde og drikke noget kaffe, krea lidt, høre noget godt musik, bare slappe heeelt af... Ungerne derimod, mener jeg skal lege rutebil mellem venner, stå til deres konstante rådighed eller blot være et non stop underholdningsshow. Vores planer kollidere lidt!

Men i dag, mens Daniel har spartlet, Sammiel har været online med et eller andet, fik jeg da underholdt Sienna i perioder on and off - med en go gang gammeldags æggepustning og maling.
Jeg tror ikke jeg har gjort det siden jeg var barn, hvilket resultatet måske også bære lidt præ af. Men vi fik pustet dem, vi fik malet dem, vi fik smurt dem ind i glimmerlim, tegnet på dem og sat snor og fjer på dem, hvad mere kan et lille barn ønske sig.

Har du et skarpt øje, har du måske spottet lidt nye Stockmarr skåle. Jeg nævner det bare ik, men der er kommet en lille ny sendning inde i Stilleben - jeg siger det bare