Det ville gøre mig så glad... / by Céline

Kære læsere

Det føles lidt underligt at skrive, for ærlig talt så kommer det bag på mig, hver gang nogen fortæller mig, at de følger med på denne blog. Men jeg har jo læsere derude, det ved jeg godt, hvis jeg rigtig tænker over det. Og nogle gange er jeg mere bevidst om det end andre...

Jeg har ikke gjort mig så meget i at lokke faste læsere til igennem årene. Ja faktisk er det her jo en udpræget ego blog. Jeg skriver om lige det jeg har lyst til, jeg blogger kun når jeg har lyst og har aldrig dårlig samvittighed over ikke at gøre det. Og mine utrolige unger, ahh jeg tænker man skal være i tæt familie for ikke at ha fået mere end rigtigt af dem ;)

Men på den anden side er jeg jo også typen der elsker alt det smukke og tit føler en enorm træng til at andre også skal glædes ved det. Eller hvis jeg synes jeg har fået en go ide, ja så håber jeg at andre også vil kunne bruge den til noget.

Derfor står jeg altid lidt og vipper mellem, om jeg skal gøre noget for at få flere følger på bloggen elller ej. Men jeg kan mærke nu, at jeg et elller andet sted dybt inden i, ville blive helt utrolig glad, hvis I der finder glæde ved bloggen, ville huske at tilmelde jer som læser over på Bloglovin.

Gode gamle Google Reader lukker, som alle sikkert snart er klar over, her den 1. Juli. Og jeg må lige nævne at Bloglovin, har gjort det utroligt nemt at overføre alle de blogs man følger, til deres system - jeg fandt ud af det helt uden problemer og helt selv!
Du finder Strawberry Life på Bloglovin lige her Follow on Bloglovin
Jeg håber at se jer derover!

Kærlig hilsen
Céline 

Foto: Monika Elena