3 ud af 12... / by Céline

Jeg nåede det lige... Her er marts måned billeder af ungerne. Pænt heldigt, at jeg ikke hoppede med på den der med en gang om ugen, det ville jeg aldrig nå. Dyb indåndning og der er endda, en dag tilbage af påskeferien.

Jeg har nu haft unger hjemme i 12 dage pga. sygdom og ferie. Jeg siger det som det er, ungerne og jeg er allerede lidt på kant med hinanden og om lidt er der lockout for lærende på skolen - altså er de hjemme i en uvis periode endnu.
Der er gået en alvorlig omgang "dyr i bur" over dem og især Sammie. Jeg selv tænker de, og især Sammie, har godt af ikke at skulle en million ting, bare i en lille periode, især Sammie er ikke enig.

Daniel er begyndt at luft ham, via nogle løbeture og det hjælper. Jeg tænker at når det om lidt bare er ungerne og mig, må den være noget med Sienna bag på min cyklen også cykle der us af, mens han løber ved siden af.
Det barn skal ha sin daglige, ret så store portion motion, det er bedst for alle