På rad og række i køkkenet... / by Céline

Øhh hvor blev den vinterferie af?!?

Nå den kom og gik, men efterlod sig dog et køkken der er bedre end nogenside. Ja okay, vi har ikke et smart, praktisk, stort og luftigt køkken. Nææ vi har det originale fra '30, hvor kun bordplade og vask er udskiftet igennem årene - men hey jeg elsker det! Nogen gange drømmer jeg om et nyt fordi skabsplads ikke eksistere og endnu værre er det med bordpladsen, men det vinder mig med sin charme (hvis du vil se det er de her nok de bedste bud)

Jeg har længe gerne ville gøre noget, et eller andet, noget der gjorde at jeg kunne finde tingene inde i de overfyldte skabe, men hvad der er jo ikke plads til mere. Men ahh, så fik jeg tanken om at arbejde i højden, så der hvor vi havde før havde en hylde, har vi nu 3 og alt hvad der der før var presset ind i skabet, er nu sat i system ved hjælp af patentglas.

Det krævede 2 ture i IKEA, for at få nok patentglas, 2 ture i Silvan og en vinterferie, for at rydde ud i køkkenet fra A-Z. Men alt har nu en plads, alle kasser og glas har påskrevet hvad de bør indeholde, så tingene også kommer tilbage på sin plads og ja! det kræver at det står der ;)
Samtidigt har jeg også været kritisk og ryddet UD og om lidt køre jeg hen til genbrugens klunserum og aflevere alt det vi ikke behøver.

Det føles totalt befriende ikke at ha alt muligt unødvendigt stående!
Og apropos nødvendigt, så tjek lige de fine små nærmest espresso Wiinblad kopper der har fundet vej ind i køkkenet, er ikke støt på dem før og de er jo tydeligvis en nødvendighed 

PS. Kalk tuscherne er købt i Panduro og er lige til at vaske af.