Hun er min, hun er miiin... / by Céline

Kan i huske da jeg sad der i en filmbus en hel dag, mens Sienna indspillede en reklamefilm - for nu er den her!

Vi har sidder parat siden i morges, i håb om at fange den og på et tidspunkt var vi ski ved at opgive - men så sendte min veninde pludselig en besked om, at nu havde hun altså set den og håbet var igen stort. Vi fangede den på kanal 4 og her til aften lå den i hver reklameblok, men den burde vidst også være på tv2, tv3, 5eren, 6eren og Discovery.

Det er en Danonino reklame! Og jeg blev før på dagen spurgt om det ikke lå langt fra vores livsstil... øhh nej! Vi spiser ikke kun øko og sund mad - meget langt fra faktisk og hver fredag får ungerne et Kinder æg. Alt med måde, sådan er det, også må man jo bare drømme om en dag,  at kunne leve op til det jeg åbenbart og måske lidt ufrivilligt udstråler ;)

En ting er i hvert fald sikkert, jeg er møg stolt af vores lille skøre, smukke og dejlige datter