Den STORE GIVE AWAY... / by Céline

Det er ikke mange give aways jeg igennem årene har våget mig ud i, men nu skal det være slut ;)

Jeg ved godt der ikke har været voldsomt meget krea fra min hånd på bloggen det sidste år, jeg giver renoveringen skylden. Men jeg anser dog stadig mit lille blogunivers for at være et kreativt miljø og håber da stadig også jeg kan inspirere lidt, med mine store og små projekter udi de forskellige kategorier som jeg bevæger mig indenfor.

GIVE AWAY'en er et gavekort på 500 kr til brug på stof i min lille stof butik fab + fun + fabric.
Det foregår på følgende måde...

1 lod // skriv en kommentar
10 lodder // skriv en kommentar + bliv fast læser
20 lodder // skriv en kommentar + bliv fast læser + link til denne give away på din blog

Ja, så kan i nok selv se hvad jeg helst ser jer gøre og i tager selvfølgelig bare de billeder i skal bruge :)
HUSK at skrive hvor mange lodder du smider i puljen.

Jeg udtrækker vinderen den 1. marts og håber i vil hjælpe mig med at sprede budskabet om både min blog men også min fantastiske stofsamling, hvor jeg løbende lægger nyt op, ink. pakker med mindre stykker fx til patchwork eller børnetøj